رازهای پنهان در حادثه سقوط بالگرد رئیسجمهور؛ جزئیاتی که تاکنون گفته نشده بود
.سقوط مرگبار بالگرد رئیسجمهور، پرده از واقعیتهایی برداشت که به گفته سخنگوی دولت، شدت و گستردگی آن بیش از آن چیزی بود که قبلاً بیان شده بود.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم، در گفتوگویی به مناسبت سالگرد شهید سیدابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم و رئیس سابق قوه قضائیه، اطلاعات تازهای درباره جزئیات حادثه سقوط بالگرد منتشر کرد. وی ضمن بیان ویژگیهای شخصیتی و رفتاری شهید رئیسی در دوران حضورش در قوه قضائیه، از میزان و نوع آسیبهای وارده به پیکر رئیسجمهور در این حادثه نیز پرده برداشت.
بهادری جهرمی به حضور فعال و صمیمانه رئیسی در میان معترضان تجمعات کارگری از جمله در کارخانههای هپکو و هفتتپه اشاره کرد و تأکید کرد که وی همواره به گفتگو با مردم و شنیدن دغدغههای آنان اهمیت میداد، حتی در شرایطی که گفتوگوها گاهی با لحنی تند همراه بود. وی همچنین به حضور رئیسی در داروخانه ۱۳ آبان که با کمبود دارو مواجه بود اشاره کرد و گفت: «عالیترین مقام اجرایی کشور در شرایط پرتنش بین مردم حضور پیدا میکرد.»
سخنگوی دولت درباره ویژگیهای شخصیتی رئیسی گفت: «شهید رئیسی واقعاً صندوقچه اسرار بود. او بلد بود چگونه پاسخ رقیبش را بدهد و به جدل بپردازد. مهارتهای بیانی او بالا بود اما تقوای شخصیاش اجازه نمیداد خیلی از حرفها را بزند.»
اما مهمترین بخش سخنان بهادری جهرمی به جزئیات فاجعه سقوط بالگرد مربوط میشد: «متأسفانه بالگرد شهید رئیسی آتش گرفت و بدن ایشان بسیار آسیب دید. امکان انتقال صددرصد پیکر وجود نداشت. بخشی از بدن ایشان در حرم رضوی به خاک سپرده شد ولی بخشهایی به دلیل شدت سوختگی در محل حادثه باقی ماند و با خاک منطقه آمیخته شد. این در حالی است که سایر شهدا به دلیل سقوط از بالگرد، چنین آسیبهایی ندیدهاند.»
وی محل دقیق وقوع آتشسوزی را در همان سمتی دانست که رئیسی در بالگرد نشسته بود و گفت: «مابقی افراد پایینتر و در فاصله ۲۰ تا ۳۰ متری افتاده بودند، به جز خلبان که کمی پایینتر از رئیسی قرار داشت.»
بهادری جهرمی همچنین به وضعیت شهید آلهاشم اشاره کرد که در حدود ۱۰۰ متر پایینتر از محل سقوط، در قید حیات بوده و تا مدتی با تیم امدادی تماس تلفنی برقرار کرده است. وی با اشاره به صدای ضعیف و حالت احتضاری این شهید، گفت: «او بارها میگفت ‘من دارم میمیرم’ و درباره موقعیت جغرافیایی سقوط میگفت کسی را نمیبیند و نمیداند کجاست.»
در پایان سخنان خود، سخنگوی دولت تأکید کرد که مرجع رسمی برای گزارش نهایی این حادثه، ستاد کل نیروهای مسلح است و تمامی اطلاعات موجود بر اساس گزارشهای مستند آن مرجع ارائه شده است.
این روایت تازه، نگاهی دقیقتر به ابعاد فاجعه سقوط بالگرد رئیسجمهور دارد و نشان میدهد که آسیبها و شرایط وقوع این حادثه بسیار پیچیدهتر از آن چیزی است که تاکنون به صورت عمومی مطرح شده بود. این جزئیات میتواند موضوع بحثهای گستردهتری در میان مردم و رسانهها شود.