پیشبینی داغ قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴
بازار دلار در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، روزهای پرتنشی را پشت سر گذاشت. با وجود بازدهی مثبت نسبی، نوسانات شدید تحت تأثیر اخبار سیاسی، این اسکناس پرطرفدار را در محدودهای ثابت نگه داشت.

در یک ماه اردیبهشت، قیمت دلار با افزایش ۹۵۰ تومانی، بازدهی ۱.۱۴ درصدی را ثبت کرد. اما این افزایش، تحت تأثیر نوسانات شدید و اخبار سیاسی بود که بازار ارز را به شدت تحت تأثیر قرار داد. در بیشتر روزهای اردیبهشت، دلار در محدودهی ۸۱ تا ۸۳ هزار تومان نوسان داشت و تنها در آخرین روز این ماه، شاهد پیشروی آن تا کانال ۸۵ هزار تومان بودیم. اما با تزریق اخبار مساعد سیاسی، این اسکناس به سرعت به کانال ۸۳ هزار تومانی بازگشت و در نهایت با رقم ۸۳ هزار و ۹۵۰ تومان به کار خود پایان داد.
کنوانسیون پالرمو و آینده مبهم دلار
یکی از اتفاقات مهم در روزهای اخیر که بر بازار ارز تأثیرگذار بود، ابلاغ قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو توسط محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در روز چهارشنبه بود. این سیگنال، موجب برگشت قیمت دلار و سیر نزولی این اسکناس شد.
کارشناسان اقتصادی، روند بازار ارز را رنج میدانند و معتقدند که با تزریق اخبار مساعد سیاسی، قیمت دلار و سایر ارزهای مهم در روند کاهشی قرار خواهند گرفت. به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، دور پنجم مذاکرات میان ایران و آمریکا میتواند در تعیین سرنوشت قیمت دلار در خرداد ماه، تأثیرگذار باشد. این بدان معناست که هرگونه گشایش یا بنبست در این مذاکرات، میتواند موج جدیدی از نوسانات را در بازار به راه بیندازد.
سقوط درهم و سایر ارزها
همزمان با نوسانات دلار، سایر ارزهای مهم نیز شاهد تغییراتی بودند:
- قیمت درهم در روز چهارشنبه با کاهش ۲۵۰ تومانی، با رقم ۲۲ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد و به کانال ۲۲ هزار تومانی برگشت.
- قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش، روی رقم ۸۳ هزار و ۷۵۰ تومان در حال معامله است و نسبت به روز گذشته افت ۵۵۰ تومانی دارد.
- قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۲ هزار ۹۳۰ تومان معامله شد.
- قیمت یورو نیز ۹۵ هزار و ۴۹۰ تومان معامله شد.
در مرکز مبادله ارز نیز، قیمت اسکناس دلار در روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت، کاهش ۸۵ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۲۹۵ تومان ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز افت ۱۰۴ تومانی را تجربه کرد و با قیمت ۶۹ هزار و ۳۵۴ تومان کشف شد. این نوسانات، نشاندهنده واکنش سریع بازار به تحولات سیاسی و اقتصادی است.