خبرهای داغ
کدخبر: ۱۳۸۶۵
تاریخ خبر:

خبر خوش برای کاربران: تعرفه اینترنت همراه فعلاً افزایش نمی‌یابد!

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که با پیگیری‌های مجلس و وزارت ارتباطات، جلوی افزایش تعرفه اینترنت همراه در مقطع کنونی گرفته شده است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که مجلس و دولت بر توسعه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و زیرساخت‌های اینترنتی کشور تأکید دارند.

رضا حاجی‌پور، رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جزئیات نشست اخیر هوش مصنوعی، که با حضور محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، و جمعی از نمایندگان بخش خصوصی و دانش‌بنیان برگزار شد، از یک خبر مهم برای کاربران اینترنت همراه پرده برداشت.

وی با اشاره به برنامه‌های این فراکسیون در حوزه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی، گفت: "خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته از طرف مجلس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مانع از افزایش قیمت تعرفه اینترنت همراه در زمان کنونی شد."

تمرکز مجلس بر توسعه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی

حاجی‌پور افزود: حمایت ویژه فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی از حوزه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی در دستورکار قرار دارد. کمیته‌های تخصصی ایجاد شده در این بخش‌ها توسط فراکسیون فعال شده‌اند تا بتوان به صورت جدی در این مسیر گام برداشت و به ارکان تخصصی مجلس در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی یاری رساند.

او با تأکید بر اینکه در خصوص طرح ملی هوش مصنوعی، پیشنهادات مناسبی از سوی کمیسیون صنایع ارائه شده است، در خصوص افزایش کیفیت دسترسی مردم به شبکه اینترنت، گفت: "توسعه متوازن زیرساخت‌های دسترسی مردم به اینترنت موبایل و ثابت به ویژه توسعه شبکه فیبر و اتصال آن به منازل مردم، باید مدنظر قرار گیرد." وی از همکاری ویژه و تنگاتنگ بین فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه توسعه فیبر خانگی و سایر حوزه‌ها شامل اقتصاد فضاپایه، دولت الکترونیک و هوشمندسازی خبر داد.

اولویت‌های فراکسیون در حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی

رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی درباره مهم‌ترین اقدامات مدنظر این فراکسیون در حوزه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی، توضیح داد: کمیته‌های تخصصی در این بخش با مشارکت فعالان ذی‌ربط تشکیل شده است و تدوین طرح‌های تخصصی و همچنین ارائه پیشنهادات و تسهیل مشکلات پیش رو در بخش تجارت و اقتصاد دیجیتال، در دستورکار قرار گرفته است.

حاجی‌پور ادامه داد: تدوین طرح ویژه حمایتی در حوزه توسعه فینتک‌ها و ابزارهای مالی دیجیتال و نیز ساماندهی حوزه رمز ارزها به ویژه در خصوص راهکار مالی دیجیتال آن، از دیگر موارد مدنظر فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی است.

وی همچنین به حمایت از توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای هوش مصنوعی در کشور مانند توسعه مراکز داده و حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، پیگیری اجرای سند تحول دیجیتال مطابق برنامه هفتم توسعه، و پیگیری ایجاد زنجیره هوشمندسازی با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی اشاره کرد.

رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی افزود: "عمده مشکلات ناترازی انرژی با ایجاد زنجیره کامل هوشمندسازی در لایه‌های مختلف از جمله تجهیز تجهیزات اندازه‌گیری از قبیل کنتورهای هوشمند، پردازش کامل و یکپارچه داده‌ها تجاری و عملیاتی و ایجاد سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌ساز کلان در بخش انرژی، قابل حل است."

وی به هدف اتصال ۲۰ میلیون مشترک منازل به فیبر نوری تا پایان برنامه هفتم اشاره کرد و توسعه کسب و کارهای مبتنی بر خدمات فضاپایه را نیز از برنامه‌های مهم دیگر دانست.

حاجی‌پور خاطرنشان کرد: در این جلسه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، وعده داد که جلسات با محوریت اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی با فعالان بخش و همچنین کمیته‌های تخصصی فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی که می‌تواند نقش سازنده و محوری در این راستا ایفا کنند، برگزار شود.

وی در پایان تأکید کرد: "با توجه به مخالفت این فراکسیون با افزایش تعرفه اینترنت همراه، خوشبختانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ماجرا ورود کرد و مانع از افزایش قیمت دسترسی به اینترنت همراه در زمان کنونی شد." حاجی‌پور ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت مدیران و نخبگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعهدات برنامه هفتم توسعه در حوزه اقتصاد دیجیتال، اقتصاد فضایی، دولت الکترونیک، حکمرانی داده و هوش مصنوعی، هرچه زودتر محقق شود.

copied
ارسال نظر
 
  • پربیننده‌ترین‌ها

  • پربحث‌ترین‌ها

وب گردی

    ×

    برای حمایت ما لطفا روی یکی از تبلیغات کلیک کنید

    کلیک