با شایعه پراکنان در موضوع استعفای رئیس جمهور برخورد میشود/اگر کسانی اقدام به خالی کردن دل مردم کنند، تحت تعقیب قرار میگیرند
سخنگوی قوه قضاییه تأکید کرد که هرگونه شایعهپراکنی و تشویش اذهان عمومی تحت پیگرد قضایی قرار خواهد گرفت.
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در واکنش به شایعات مطرحشده پیرامون استعفای رئیسجمهور، اعلام کرد که انتشار هرگونه اکاذیب یا اقدام به سیاهنمایی که موجب نگرانی مردم شود، بدون استثنا تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت. وی همچنین با اشاره به دستور دادستان کل کشور برای کنترل فضای مجازی و رسانهای، بر عزم جدی دستگاه قضایی در برخورد با این قبیل اقدامات تأکید کرد. سخنگو همچنین در پاسخ به سؤالی درباره صدور حکم ممنوعیت معاشرت برای یکی از متهمان، بر لزوم بررسی دقیق مصداق چنین احکامی تأکید کرد.
به گزارش ایلنا، سخنگوی قوه قضاییه درباره برخورد قوه قضاییه با افرادی که اقدام به شایعه پراکنی درخصوص استعفای رییسجمهور در فضای مجازی میکنند، گفت: اگر کسانی با نشر اکاذیب اقدام به تشویش اذهان عمومی و یا اقدام به سیاهنمایی و خالی کردن دل مردم کنند، تفاوتی ندارد که چه موضوعی باشد حتما موضوع تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت و استثناءپذیر نخواهد بود.
اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که در ماههای اخیر و در پی تشدید تنشهای منطقهای شاهد تشکیل پرونده و اعلام جرم برای برخی رسانهها، فعالان سیاسی، سلبریتیها و خبرنگاران به اتهام تشویش اذهان عمومی و به عبارتی خالی کردن دل مردم بودیم آیا پروژهای که اخیرا با نام استعفای رئیسجمهور و یا عزل او کلید خورده مصداق تشویش اذهان عمومی و خالی کردن دل مردم نیست و آیا در این خصوص برای شخص یا اشخاصی پرونده تشکیل شده است، گفت: همانطور که ریاست محترم قوه دستور دادهاند و دادستان کل کشور هم در این خصوص بخشنامهای را صادر کردهاند همه دادستانهای ما در سراسر کشور موظف شدهاند که فضای رسانهای و مجازی را کنترل کنند.
وی ادامه داد: اگر کسانی با نشر اکاذیب اقدام به تشویش اذهان عمومی و یا اقدام به سیاهنمایی و خالی کردن دل مردم کنند، تفاوتی ندارد که چه موضوعی باشد حتما موضوع تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت و استثناءپذیر نخواهد بود.
سخنگوی قوه قضاییه در بخش دیگری از صحبتهایش درباره صدور حکم ممنوعیت معاشرت برای یک متهم و اینکه آیا صدور چنین احکامی وهن قانون و قوه قضاییه محسوب نمیشود، گفت: من چنین چیزی را ندیدم. باید ببینم که چه حکمی است و بعد بررسی کنیم.
جهانگیر خاطرنشان کرد: در چنین مواردی باید مصداق حکم را دیده و آن را بررسی کنیم و ببینیم که آیا قاضی میتواند چنین حکمی صادر کند یا خیر.