سریال پایتخت رکوردهای بازدید برنامههای دوره جبلی را جابجا کرد
پخش فصل هفتم سریال پایتخت از چهارم فروردین و بعد از سه سال توقیف و توقف، از تلویزیون پخش شد و با استقبال گسترده مردم مواجه شد به طوری که رکوردهای بازدید و محبوبیت برنامههای دوره جبلی را جابجا کرد.

در دنیای رسانهای که به نظر میرسید تمام توجهها معطوف به برنامههای پرهزینه و پر زرق و برق باشد، سریال پایتخت با یک داستان ساده از یک شهرستان کوچک شمالی، توانست نظرات بسیاری را جلب کند. این سریال به وضوح نشان داد که حتی در شرایطی که سازمانهای فرهنگی بزرگ و پردرآمد، در تلاش برای پیشرفت هستند، یک قصه مردمی میتواند توجه میلیونها بیننده را به خود جلب کند و برای مدیران رسانه ملی درسهای زیادی به همراه داشته باشد.
آمار بالای محبوبیت و بازدید از سریال پایتخت، به وضوح نشان داد که مردم به محتوای سرگرمکننده و با کیفیت علاقه دارند و نمیخواهند در دام برنامههای پر زرق و برق و بیمحتوا بیفتند. این سریال به نوعی به مدیران صدا و سیما هشدار میدهد که برای جلب توجه مخاطبان و تبدیل رسانه ملی به رسانهای که تمام اقشار و سلیقههای مختلف جامعه را جذب کند، باید به محتوای درست، جذاب و پرمخاطب توجه کنند.
بدون شک، سریالهایی مانند پایتخت که از درک صحیح و آگاهی از نیازهای مخاطب بهرهمند بودند، موفقیتهای بزرگی کسب کردند. چهرههایی همچون مهران مدیری، رامبد جوان، احسان علیخانی، و رضا عطاران به دلیل همین فهم صحیح از رسانه و مخاطب به محبوبیتهای زیادی دست یافتند و برنامههایشان پربیننده شد. این در حالی است که دکورهای پرهزینه، برنامههای جدید بیمخاطب و حضور سلبریتیها بدون داشتن طرح و برنامهای مشخص تنها به پر کردن آنتن تلویزیون میانجامد و در نهایت نتیجهای جز کاهش مقبولیت نخواهد داشت.
حالا زمان آن رسیده که مدیران صدا و سیما به این حقیقت پی ببرند که لجبازی و انحصار در تولید محتوا نتیجهای جز دور شدن از خواستههای مردم ندارد.