خبرهای داغ
کدخبر: ۴۴۱۱
تاریخ خبر:

رقابت داغ خودروهای کره‌ای و ژاپنی در طرح پیش‌فروش خودروهای وارداتی؛ چینی‌ها بدون متقاضی

با اعلام نتایج پیش‌فروش خودروهای وارداتی، بیشترین تقاضا به خودروهای کره‌ای و ژاپنی تعلق گرفت و این امر به معنی تمایل بیشتر خریداران به برندهای غیرچینی است. این استقبال نشان‌دهنده تغییراتی در بازار و فرصت‌های جدید برای قیمت‌گذاری خودروها است.

رقابت داغ خودروهای کره‌ای و ژاپنی در طرح پیش‌فروش خودروهای وارداتی؛ چینی‌ها بدون متقاضی

طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو، خودروهای کیا اسپورتیج، کیا کی ۵، میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا بیشترین تقاضا را در آخرین مرحله پیش‌فروش خودروهای وارداتی داشتند. این آمار نه تنها نشان‌دهنده برتری محصولات کره‌ای و ژاپنی بر خودروهای چینی است، بلکه زمینه‌ساز تغییرات احتمالی در بازار خودروهای وارداتی و قیمت‌گذاری این محصولات خواهد بود.

آخرین طرح پیش‌فروش خودروهای وارداتی از تاریخ ۲ تا ۷ آبان، با عرضه ۲۱ مدل مختلف انجام شد و ۷۳ هزار نفر به طور قطعی ثبت‌نام کردند. از روز سه‌شنبه گذشته نیز، پول‌های بلوکه شده آزاد شدند. قرار است امروز، شنبه ۱۲ آبان، قرعه‌کشی انجام و نتایج اعلام شود. اما طبق گفته مدیر سامانه یکپارچه فروش، به نظر می‌رسد رقابت اصلی در این دوره بین برندهای کره‌ای و ژاپنی باشد.

مهدی تقدسی، مدیر سامانه، اعلام کرده است که بیشترین تقاضا به ترتیب برای کیا اسپورتیج، کیا کی ۵، میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا بوده است. در این طرح، کیا کی ۵ با قیمت ۲۱,۴۱۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال، اسپورتیج با قیمت ۲۱,۵۴۳,۷۰۰,۰۰۰ ریال، میتسوبیشی اوتلندر به مبلغ ۲۰,۸۷۷,۷۰۰,۰۰۰ ریال و تویوتا لوین با قیمت ۲۰,۶۹۴,۴۰۰,۰۰۰ ریال به صورت قطعی عرضه شدند.

علاوه بر برند و غیرچینی بودن این خودروها، ویژگی‌هایی چون قیمت قطعی و قابلیت نقدشوندگی بالا نیز در انتخاب این خودروها توسط خریداران تأثیر بسیاری داشته است. کارشناسان معتقدند که اختلاف قیمت این خودروها در بازار نسبت به قیمت‌های عرضه‌شده، یکی از دلایل اصلی تقاضای بالا برای آن‌هاست. علاوه بر این، امکان فروش دست دوم و نقدشوندگی سریع نیز از دیگر عوامل جذابیت این خودروها به شمار می‌رود.

به‌عبارتی دیگر، اختلاف قیمت میان بازار و قیمت‌های درج‌شده در سامانه و همچنین تقاضای بالای بازار برای این خودروها، محرک اصلی خریداران به این محصولات بوده است. البته با توجه به تغییرات نرخ ارز، تخصیص ارز به واردکنندگان و تسریع در عرضه و تحویل خودروهای وارداتی، نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی از آینده این خودروها در بازار داشت.

همچنین، استقبال بازار از خودروهای غیرچینی و کاهش تمایل خریداران به محصولات چینی نیز از دیگر دلایل محبوبیت این خودروها در میان متقاضیان بوده است.

copied
ارسال نظر
 

وب گردی

    دیگر رسانه ها

    ×

    برای حمایت ما لطفا روی یکی از تبلیغات کلیک کنید

    کلیک