سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس: قانون عفاف و حجاب به شدت به دنبال حمایت از بانوان و فعالیت آنان است
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که قانون عفاف و حجاب با هدف حمایت از بانوان و فراهمسازی محیطی امن برای فعالیتهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آنان تدوین شده است. او مخالفان این قانون را متهم به برداشتهای نادرست یا پیروی از اطلاعات ناصحیح در فضای مجازی کرد.
احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، با دفاع از قانون عفاف و حجاب، آن را همسو با قانون اساسی و شرع اسلامی دانست و بر ضرورت تبیین صحیح این قانون در رسانهها تأکید کرد. وی با اشاره به تأثیر این قانون در ایجاد انسجام اجتماعی و حمایت از بانوان، اظهار داشت که ایران همواره با فرهنگ نجیبزادگی خود، الگوهایی موفق از بانوان نخبه به جهان معرفی کرده است و اکثریت مردم از هنجارشکنی و برهنگی بیزارند. راستینه همچنین بر لزوم تقویت اطلاعرسانی دقیق برای جلب حمایت عمومی از این قانون تأکید کرد.
به گزارش ایلنا، سخنگوی کمیسیون فرهنگی گفت: قانون عفاف و حجاب به شدت به دنبال حمایت از بانوان و فعالیت آنان است و شرایط ایجاد محیط امن برای حضور اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بانوان را فراهم کرده است و به نظر من آنهایی که با این قانون مخالفت میکنند، اولا احکام قانون را خوب مطالعه نکردند، دوما به نظر میرسد برخی از آن احکام خلاف واقعیت را از شبکههای رسانهای و مجازی دنبال میکنند و به عبارتی برخی از این افراد ممکن است هنجارشکنی در جامعه را به عنوان یک اصل پذیرفته باشند.
احمد راستینه درباره اینکه آیا قانون عفاف و حجاب مغایر با قانون اساسی و حقوق شهروندی نیست، گفت: قانون حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است و معنایش این است که احکام آن با قانون اساسی و مباحث شرعی مورد تائید قرار گرفته است و ما اینجا مشکلی از لحاظ مغایرت با قانون اساسی و احکام شرعی در این قانون نداریم مزید بر اینکه این قانون احکام بسیار خوبی برای ایجاد یک فضای اجتماعی مطلوب برای فعالیت بانوان فراهم کرده است که باید خود بانوان از این قانون استقبال کنند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این قانون به شدت به دنبال حمایت از بانوان و فعالیت آنان است و شرایط ایجاد محیط امن برای حضور اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بانوان را فراهم کرده است و به نظر من آنهایی که با این قانون مخالفت میکنند، اولا احکام قانون را خوب مطالعه نکردند، دوما به نظر میرسد برخی از آن احکام خلاف واقعیت را از شبکههای رسانهای و مجازی دنبال میکنند و به عبارتی برخی از این افراد ممکن است هنجارشکنی در جامعه را به عنوان یک اصل پذیرفته باشند.
وی ادامه داد: طبیعتا قاطبه مردم ایران هنجارشکنی را نمیپذیرند و قبول ندارند، از برهنگی متنفر هستند و اساساً ایران بزرگ ما مهد تمدن بزرگی است، مهد تمدنی که به نجیبزادگی معروف است و اساساً مردم ما قبل از ورود اسلام با برهنگی مخالف بودند و امروز جامعه ایرانی به پاس یک محیط سالم برای فعالیت بانوان الگوهای موفقی از بانوان نخبه را به جهان معرفی کردهاند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه برای پذیرش اجتماعی سیاستهای تدوین شده از سوی حاکمیت و همچنین قانونمداری چه باید کرد، گفت: باید به درستی نسبت به تبیین قانون، اهداف قانون و احکام قانون در رسانه ملی و در شبکههای اجتماعی کار شود و وقتی این قانون خوب تببین شود، خود مردم مهمترین حامی این قانون خواهند بود.
وی در پاسخ به این که آیا این قانون میتواند بر همبستگی و وفاق ملی تاثیر بگذارد، بیان کرد: بیتردید این قانون نه تنها به تقویت وفاق کمک خواهد کرد بلکه یک جو انسجام جامعی را برای حمایت از قانون فراهم خواهد کرد.