بیمارستان لولاگر تهران تعطیل شد؛ آغاز ارتقای ایمنی ۷ بیمارستان در پایتخت
بیمارستان لولاگر تهران که قدمتی ۹۰ ساله دارد، به دلیل مشکلات ایمنی و عدم توجه به هشدارهای مکرر، سرانجام تعطیل و پلمب شد. این بیمارستان که در یکی از پرترددترین مناطق تهران قرار داشت، پس از سالها ارائه خدمات به مردم، اکنون فقط بخش اورژانس خود را در ساختمانی مجاور حفظ کرده است.
علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران، در نشست خبری با محوریت ارتقای ایمنی شهر، به توسعه شهرنشینی و افزایش مخاطرات ناشی از آن اشاره کرد. او اعلام کرد که ۵۵ مخاطره مختلف در تهران شناسایی شدهاند که ۱۴ مورد از آنها، از جمله سیل، زلزله، آلودگی هوا و خشکسالی، در اولویت قرار دارند.
نصیری با اشاره به گسلهای موجود در تهران، به خطرات بیشتر ناشی از گسلهای جنوب شهر به دلیل مجاورت با بافت فرسوده تاکید کرد و افزود که باید تلاش کرد تا در صورت وقوع زلزله، خسارات ناشی از آن به حداقل برسد.
آغاز ارتقای ایمنی ۷ بیمارستان در تهران
رئیس سازمان مدیریت بحران تهران با اعلام آغاز روند ارتقای ایمنی در هفت بیمارستان، از جمله بیمارستانهای رسول اکرم، فیاض بخش و شهدای یافتآباد، خبر داد. او همچنین به پلمب بیمارستان لولاگر به دلیل ناایمنی اشاره کرد و افزود که این بیمارستان باید تخریب و نوسازی شود.
نصیری همچنین به ارزیابی ایمنی ۳۰۷۱ ساختمان مهم و بلندمرتبه در تهران اشاره کرد و افزود که دادستانی اسامی ساختمانهای پرخطر را اعلام کرده است، اما تلاش میشود تا از ایجاد تنش در میان مردم جلوگیری شود.
اقدامات دیگر برای ایمنسازی در تهران
نصیری در ادامه به مشکلات مربوط به گودهای رها شده در تهران پرداخت و اعلام کرد که تا کنون ۵۵ گود پرخطر از مجموع ۲۵۲ گود رها شده در سطح شهر تهران رفع خطر شدهاند. او همچنین از آغاز ایمنسازی مجتمع تجارت جهانی فردوسی خبر داد و تاکید کرد که قوه قضاییه در دوره اخیر به طور جدی وارد عمل شده است.